Lena Dunhamin talo on täynnä viihtyisiä tunnelmia, esteettömiä yksityiskohtia ja Maximalistista Syleä – kaikki hänen vanhempiensa takapihalla

Megan Johnson Megan Johnson on toimittaja Bostonissa. Hän aloitti Boston Heraldissa, jossa kommentoijat jättivät suloisia viestejä, kuten 'Megan Johnson on aivan kamala'. Nyt hän on avustaja julkaisuissa, kuten People Magazine, Trulia ja Architectural Digest.   Grafiikka Lena Dunhamista
Luotto: Kuva: Frazer Harrison/Getty Images; Suunnittelu: Hotelleonor

Ei ole epätavallista, että aikuiset, jotka ovat lähellä vanhempiaan, haaveilevat muuttamisesta takaisin heidän luokseen. Loppujen lopuksi me kaikki voisimme joskus käyttää ilmaista wc-paperia. Mutta näyttelijä/ohjaaja Lena Dunham vei kiintymyksen vanhempiinsa uudelle tasolle ja rakensi itselleen talon heidän Connecticutin kartanon takapihalle. Uudessa numerossa Arkkitehtoninen tiivistelmä , Dunham avautuu ensimmäisen persoonan esseessä hänen ikuisen kodin löytämisestä… 10 jalkaa vanhempiensa takana.

Lisää tämän kaltaista sisältöä seuraamalla



Dunhamin taiteilijavanhemmat olivat ostaneet avoimen sisäoppilaitoksen Luoteis-Conneticutista, kun Lena oli huomannut liikkuvansa New Yorkin alueella. Hän halusi pysyvyyden tunteen ja palkkasi arkkitehdin ja urakoitsijan rakentamaan hänelle pienen talon vanhempiensa tontille.



'Ja niinpä perheeni ryhtyi tähän mennessä hulluimpaan kiinteistöprojektiinsa: rakensin taloni Connecticutin takapihalleen', hän kirjoittaa ILMOITUS .

4 ′ 11 ″

Kun hänen isänsä kertoi hänelle, 'näyttää siltä, ​​että päiväkoti olisi piirtänyt talon', suorakaiteen muotoinen koti, jossa oli huipullinen katto, suunniteltiin Dunhamin erityistarpeisiin, mukaan lukien hänen krooniseen sairauteensa. Matala portaikko, täyteläinen sininen väri vastaavilla sinisillä askelmilla auttaa hänen niveltulehduksessaan, ja kylpyammeessa on vetotanko. Mutta koti on myös täynnä viihtyisää tunnelmaa, johon Dunham luottaa. Olohuoneessa on maksimalistinen muotoilu, jossa on moderni violetti sohva, mustavalkoruudulliset lattiat ja chintz-pehmustettu nurkkaus. Keittiö ja ruokailutila ovat yhtä eklektisiä, ja niissä on sininen neliönvärinen laatta ja vauvansininen kaluste.



Päämakuuhuone on täynnä perintöhuonekaluja, mukaan lukien Dunhamin lapsuuden tuoli, ja sitä ympäröi vaaleanpunainen ruusutapetti. Dunhamin toimisto on pieni, mutta toimiva nurkka, ja hänellä on myös akvarellistudio, jossa on vaaleanpunainen betonilattia, vintage Milo Baughman -sohva ja taidetta, joka vaihtelee kuuluisista maalareista Dunhamin omiin piirustuksiin. Ulkotilaa ympäröi mukavan pation päällä oleva pergola ja suorakaiteen muotoinen uima-allas, jota ympäröivät 1960-luvun turkoosiksi maalatut takorautaiset lepotuolit.

Valitettavasti pandemia viivästytti Dunhamin muuttoa kotiin. Hän kuuli yksityiskohdat sen rakentamisesta kaukaa, koska hänen immuunipuutteinen tilansa teki matkustamisesta entistä vaikeampaa.

'Perheelle, joka yleensä viettää koko elämämme yhdessä, koimme jotain hyvin uutta: olimme erossa lähes kaksi vuotta', Dunham sanoi. Mutta tuona aikana talo muuttui 'ideasta rakennustyömaaksi todellisuudeksi'. Dunham lähetti varastosta tilaan 112 laatikkoa, jotka hänen äitinsä ilmeisesti purki hänelle.



'Niin laajalle levinneen epävarmuuden hetkellä hän oli etsinyt lohtua tehdäkseen elämästäni mukavampaa - mitä hän oli aina tehnyt, mutta mitä korosti se tosiasia, että olimme eronneet ensimmäistä kertaa elämässämme', hän kirjoitti. . 'Tunsin järkyttävää kiitollisuutta – oten osaa onnestani – siitä, että minulla on nämä vanhemmat ja tämä koti, että minulla on koti.”

Luonnollisesti Dunhamin paluu oli paljon suloisempaa – etenkin kodin läheisyyden ansiosta hänen perheensä kanssa.

'Kun ihmiset kysyvät, missä asun nyt, sanon 'Lontoon ja Connecticutin välissä'. Elleivät he painosta pidemmälle, en pureudu '10 jalkaa vanhempieni jäljessä', Dunham kirjoittaa. 'Mutta kun myönnän tämän tosiasian, he yleensä kysyvät jonkin version 'kirjaimellisesti?' Kyllä, kirjaimellisesti. Aivan kuten olen aina halunnut.”

Suosittu Viestiä